کارشناسان ارشد وزارت بهداشت به همراه کارشناسان استانی از روند کار و خدمات رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده بازدید نمودند.
کارشناسان ارشد وزارت بهداشت به همراه کارشناسان استانی از روند کار و خدمات رسانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده بازدید نمودند.
به گزارش روایط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده؛ مهندس سید رضا غلامی کارشناس ارشد مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به همراه مدیر گروه بهداشت محیط استان و مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی استان از چگونگی روند کار خدمات رسانی خصوصا نحوه انجام واکسیناسون کرونا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده بازدید نمودند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده در حاشیه این بازدید طی نشستی به تشریح و گزارش فعالیت های شبکه پرداختند.
مهندس نعمتی همچنین به تعداد جمعیت شهرستان اشاره کرد و گفت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا مهمترین اقدام شبکه لنده جدا کردن بخش درمان از بخش بهداشت بوده و در سریع ترین زمان ممکن بخش کرونا را راه اندازی نمودیم که این اقدام موجب شد تا سرایت بیماری در بین همکاران کمتر صورت بگیرد.
نعمتی گفت: در ابتدای شیوع کووید 19 حدود یازده هزار نمونه تست کرونا انجام دادیم که تقریبا 44% جمعیت بوده است از این تعداد 2856 نمونه مثبت و 97% بهبودی داشتیم و 3% قرنطینه بوده است.
وی ادامه داد: مرگ کرونا 30 مورد بوده است که بیشتر افراد مسن با سابقه بیماری زمینه ای بودند.
وی تصریح کرد: به منظور کنترل و درمان بیماران کرونایی جلسات متعددی با پزشکان متخصص داخلی داشتیم و پزشکان همکاری خوبی در این زمینه داشتند.
نعمتی گفت: ما جلسات درون بخشی با فرماندار به صورت هفتگی داشتیم و معمولا پایان هر هفته گزارش نحوه کار و کنترل کرونا را به دانشگاه گزارش می دادیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده به روند تزریق واکسن کرونا در این شهرستان اشاره کرد و افزود: تابه حال تعداد 1689 دوز واکسن کرونا به گروههای هدف مطابق با دستورالعمل وزارت تزریق نمودیم که از این تعداد 1072 دوز نوبت اول و ما بقی نوبت دوم بودند.
وی گفت: قریب 90% افراد بالای 80 سال واکسینه گردیدند و تمام این تزریقات در سامانه به صورت آنلاین ثبت شدند.
پس از اتمام گزارش کار؛ مهندس سید رضا غلامی، کارشناس ارشد وزارت بهداشت با حضور کارشناسان استانی و شهرستانی به شرح وظیفه وزارت بهداشت در موقع اپیدمی شدن یک بیماری پرداختند.
مهندس غلامی گفت: ما نباید در موقع اپیدمی یک بیماری عجولانه و غیر کارشناسی عمل کنیم چرا که گاهی همین شتابزدگی ها باعث انتشار بیشتر بیماری میشود.
وی گفت: حداقل زمان کنترل یک اپیدمی مثل کرونا 3 تا 5 سال میباشد.
وی به تغییر سبک زندگی مردم اشاره کرد و افزود: باید با آموزشهای لازم بتوانیم سبک زندگی را در زندگی مردم تغییر دهیم .
مهندس غلامی به استراتژی های مهار کرونا پرداخت و یادآور شد: رعایت فاصله فیزیکی و اجتماعی، شستن دستها و استفاده از ماسک در هر زمان و مکام از جمله استراتژی های مهم در این بحران است:
ایشان استراتژی چهارم را استفاده از تهویه در مکانهای سربسته دانستند و بر آموزش تغییر سبک زندگی را تاکید نمودند .
مهندس غلامی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اقدامات کلی کشور در کنترل بیماری کرونا این بوده است که دبیر کمیته هماهنگی ابتدا ریئس جمهور و وزیر کشور و استانداران و فرمانداران و بخشداران کشور بودند و این اقدام بسیار حساب شده و کارساز بوده است.
کارشناس ارشد وزارت پس از پایان جلسه به صورت میدانی از مرکز تجمعی واکسیناسون شهرستان و پایگاه شماره یک و دو شهری و مرکز شبانه روزی شهری به همراه هیئت همراه و مدیر شبکه و کارشناسان واحدها بازدید به عمل آوردند .









